Sebze Nedir ? Sebze Nasıl Tüketilir ?
Sebze Yetiştiriciliği konusunda Türkiye’nin önde gelen işletmelerinden olan ve sağlıklı Sebze Çeşitleri için elinden gelenin fazlasını yapan Narlıdere bu konuda asla taviz vermemektedir.
Marmara Bölgesi özellikle verimli tarım arazileri ile meşhur olan bir bölgedir. Her çeşit sebzenin kolayca yetiştirilebildiği bölgede bulunan arazilerimizde insan sağlığına uygun sebze çeşitlerini doğal olarak yetiştiriyoruz.
Ürünlerimizi yetiştirdiğimiz arazilerin toprak analizlerini firma bünyesinde görevli ziraat mühendisi çalışma arkadaşlarımızla birlikte düzenli olarak gerçekleştiriyoruz.
Ürünlerimizin tamamı doğal ortamlarında insan sağlığına uygun şekilde yetiştirilmektedir.
Bamya, Brokoli, Dereotu, Enginar, Fasulye, Fasulye, Barbunya, Havuç, Kabak, Kara Lahana, Karnabahar, Kereviz, Kuşkonmaz, Limon, Patates, Patlıcan, Pırasa, Roka, Sarımsak, Soğan, Süt Mısır, Turp, Turp Kırmızı, Turp Siyah, Brüksel Lahanası, Domates, Lahana, Salatalık, Biber gibi sebzeleri doğal olarak yetiştirip sofralarınıza ulaştırıyoruz.
“Günlük yaşantımızda en önemli besinler arasında yer alan ve mevsimlere göre yetiştirilen sebze çeşitleri sofralarımızda tükettiğimiz yemek, salata, vb. gıdalar olarak vücudumuzun ihtiyaç duyduğu vitaminleri almamıza yardımcı olmaktadır.”
Tüketeceğiniz sebzelerin doğal ortamlarında yetiştirilmiş olması sağlığınız açısından en önemli etkendir.Narlıdere
Beslenmemiz için en önemli gıdaların başında gelen sebzelerin içersinde bulunan ve vücüdumuzun ihtiyacı olan C Vitamini, Kalsiyum, Demir, D Vitamini, B6 Vitamini, Kobalamin, Magnezyum, Kalori, Toplam Yağ, Doymuş Yağ, Kolesterol, Sodyum, Potasyum, Karbonhidrat, Diyet Lifi, Şeker, Protein gibi gereksinimleri karşılamaktadır. Yediğimiz sebzelerin her birinde ayrı ayrı vitamin ve vücudumuzun ihtiyaç duyduğu gereksinimler bulunmaktadır.
Sofralarınızda gönül rahatlığıyla tüketebileceğiniz sağlıklı ve lezzetli sebzeleri doğal ortamlarında sizin için üreten, hijyenik ortamlarda ambalaj, paketleme işlemlerini yapan Narlıdere tesislerinde insan sağlığına zararlı olan tüm önlemleri almakla birlikte bu konudaki gelişme ve kontrolleri rutin olarak gerçekleştirmektedir.
İlkbahar, Yaz, Sonbahar, Kış yani dört mevsimde de yetişen ve yüzlerce çeşidi bulunan sebzeler Dünya genelinde insanların en fazla tükettiği gıdaların başında gelmektedir. Sağlık ve beslenme uzmanlarının sıkça dile getirdiği mevsim sebzelerinin tüketilmesi konusunda da gerekli çalışmaları yapan ve her mevsimin sebze çeşitlerini yetiştirerek size ulaştıran Narlıdere bu konudaki hassasiyetini korumaktadır.
Sizin ve Aile’nizin Sağlığı bizim için herşeyden önemlidir.
Narlıdere markası olarak yetiştiricliğini yaptığımız tüm ürünlerimizde olduğu gibi Sebze Çeşitleri ürünlerimizde de daima sağlığınızı sağlığımız görerek hareket etmekteyiz.
Tarım arazilerimizde düzenli olarak toprak analizi yapılmakta ve toprağın ihtiyacı olan gereksinimler ve eksiklikler konusundaki çalışmalar besleyici, destekleyici materyaller ve gübreler ile karşılanmaktadır. Çalışmalarda kullanılan ürünler Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından talep edilen yeterlilik belgelerine sahip olan üretici ya da tedarikçi firmalarla çözüm ortaklığı yapılarak temin edilmektedir.