Bal Resimleri
Bal Üretimi

Dünya genelinde en fazla tüketilen besinlerden olan ve insan sağlığı için bir çok faydası bulunan Bal özellikle kanser ve tümör hücreleri ile savaşması, bunun yanı sıra sindirim sistemini desteklemesi ile bilinmektedir. Bal Üretimi ülkemizde her bölgede yapılmakta ve bölgelere göre şeker oranı, tat, renk gibi değişiklikler göstermektedir.

Bal Çeşitleri

  • Çiçek Balı
  • Çam Balı
  • Narenciye Balı
  • Ayçiçek Balı
  • Ihlamur Balı
  • Lavanta Balı
  • Kekik Balı
  • Kestane Balı

Bal Nedir ?

Arıların bitkilerden ve çiçeklerden topladıkları nektarlarını kovanda bulunan diğer arılara ulaştırdıktan sonra işçi arıların uzun uğraşlar sonrasında peteklerde bulunan hücrelere yerleştirdikleri besindir.

Bal Faydaları

Bal Faydaları dendiğinde öncelikle Kanser Hastalığı, Öksürük, Ven Yaraları, Yanık Tedavisi, Antimikrobiyal Etkis, İmmün Sistemi ve Ülser hastalıklarında kullanıldığı bilinmektedir.

Hızlı İletişim

Bize Ulaşın




    NARLIDERE

    Tarladan Sofraya, Doğal & Taze

    Tüketim

    Bal her gıda ile kolayca tüketilebilmektedir. Önemli Uyarı: (Arı ürünlerine karşı alerji riski taşıyan kişiler tarafından tüketilmemeli ve 1 yaş altındaki bebeklere yedirilmemelidir.)

    Bal Özellikleri

    Doğal, Katkısız, Sağlıklı

    Kalori & Besin Değeri
    Tatlı Kaşığı
    • Karbonhidrat (g) 8.24
    • Protein (g) 0.04
    • Yağ (g) 0.00
    • Lif (g) 0.02
    • Kolesterol (mg) 0.00
    • Sodyum (mg) 0.40
    • Potasyum (mg) 5.20
    • Kalsiyum (mg) 0.60
    • Vitamin A (ui) 0.00
    • Vitamin C (mg) 0.24
    • Demir 0.04

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir